Villanyautó fóliázás

Minél több villanyautó fut az utakon, annál több tapasztalatunk lesz ezekről a típusokról is.

 

Tesla fóliázás

 

Tesla fóliázás       Tesla fóliázás

 

Már az elején leszögezhettük, hogy az akkumulátor hatékonyság kihasználása miatt csökkentették az autó súlyát, ami a hang és hőszigetelés rovására is ment.

 

Hővédő fólia nélkül

 

A Thomy® Folia az elektromos autók (plugin hybrid is) hőszigetelésben partner tud lenni speciális hővédő üvegfóliáival, amely az utastérbe eddig akadálytalanul beáramló UV sugárzás 99%-át visszaveri, valamint a napenergia nagy részét (fóliatípustól függően) kint tartja, ami elérheti akár a 69%-ot is, mely anyagokra 15 év a garancia.

 

Belátásvédő fólia

 

Ezek a fóliák védenek a leghatékonyabban a belátás ellen is, így az autóban hagyott értékek nem látszanak a belátásvédő fólia jóvoltából.

A hátsó ülésen utazó gyermekünk szemét is ezek a fóliák védik a legjobban, mert a gyárilag színezett - sötétített üvegek nem nyújtanak védelmet a kicsik szemét és bőrét érő UV sugárzással szemben.

 

Bababarát fólia

 

Hogyha beépített rolókat használnának az autósok, akkor az árnyék következtében a gyermekek pupillája kitágul a hamis biztonságérzet hatására, így az UV sugárzás akadálytalanul áramlik a retinába, okozva ott beláthatatlan károsodásokat.

Ha nem használnánk az első és eredeti "BABABARÁT FÓLIÁT" akkor a kicsit menet közben kintről égeti a napsugárzás, bentről pedig a klíma hűti a kis testét. Ez viszont nem a hosszú és egészséges élet titka.

 

Hővédő tetőfólia

 

Másik leghatékonyabb elektromos autó hővédő anyagunk a Thomy® hővédő tetőfólia, amely fényes fehér vagy a még drasztikusabb ezüst reflektív színekben ajánljuk, melyek a tetőt érő és az utasteret felülről felmelegítő - forrósító napenergia

nagy részét visszaverik.

 

Bababarát fólia

 

Szilánkvédő fólia

 

Bármelyik Thomy® fóliánkra esik a választásod, tudnod kell, hogy balesetek esetén az összetört üvegeket egyben tartják, megóvva az utasokat a súlyos - beláthatatlan következményekkel járó vágási sérülesektől.

 

Fényezésvédő fóliázás

 

A fent felsorolt védőfóliákon kívül a villanyautók fényezését valamint fényszóróit is (ezáltal értékét) a leghatékonyabb Thomy® védőfóliákkal látjuk el, amelyek védenek a felpattanó kavicsok okozta sérülésekkel szemben, karcolások ellen, madarak ürülékében valamint a szétkenődő bogarak maradványaiban lévő maró hatású anyagokkal szemben, melyeket hogyha megsüt a Nap, akkor nagyon rövid időn belül megrepedezik a legfelső lakkréteg. Az alkalmazott professzionális védőfóliáink színtelenek, rendkívül rugalmasak, az öngyógyuló verzióknál a karcolások hő hatására eltűnnek - begyógyúlnak, a szennyeződések pedig a NANO vízlepergető rétegnek köszönhetően könnyebben eltávolíthatók, nem tapadnak meg.

 

villanyautó fóliázás     villanyautó fóliázás

Tesla Model S P100D, amelynek a csomagtartójában van egy fényes nagyon fekete (alja és teteje) doboz. Ebben a dobozban egy memória szivacs van elhelyezve, amelyből kivéve, az üléseket elfektetve és ráterítve, egy kényelmes ágyat kaphat a Megrendelő.

A doboz nagyon érzékeny, fényes műanyag felületére ragasztottam ugyanazt az öngyógyuló fényezésvédő fóliát, amelyet a Tesla-ra is, így többet nem kell attól tartani, hogy megkarcolódik a műanyag burkolat.  

 

 

Villanyautó töltés

Utoljára, de nem utolsó sorban a fóliázáson szakműhelyünkben álló autódat (akkumulátor) térítésmentesen feltöltjük.

Erről csak annyit kell tudni, hogy nem ilyen egyszerű, hogy bedugom és szaladjon a villany az autóba.

Van olyan ismerősünk, aki egy Tesla-val meglátogatta vidéken élő szüleit, éjszakára feltette az autót töltőre, de nem kellett volna.

A nagy áramfelvétel miatt a falban lévő vezetékek, amelyek nem erre voltak tervezve, leégtek - ledobták magukról a szigetelő bundát.

A szülőlátogatásból egy komplett elektromos hálózat felújítás kerekedett ki, lényegesen magasabb költségekkel, de szerencsére más komolyabb baj nem történt (történhetett volna).

 

 

 

 

 

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.