Kisállatbarát fólia - 15 év garanciával

  

SOHA NE ZÁRJ KISÁLLATOT AZ AUTÓBA!!!  

Illetve van egy kivétel. Előtte zárd magadra az autót felhúzott ablakokkal a tűző napon és relaxálj az utastérben 20-30 percet, de tőlem zenét is hallgathatsz. Hogyha ezután még a saját lábadon ki tudsz szállni az autóból, akkor gondolkodj el rajta, hogy az a kis állat milyen kínokat élhet át az idő alatt, ameddig Te éppen vásárolsz, vagy körmöshöz mész a klímával hűtött helységekbe.

Nem hangsúlyozhatjuk eléggé, hogy 15 ° C- fölötti hőmérsékletnél kisállatot ne hagyjuk bezárva az autóban!

Végeztünk egy valódi "ÁLLATKÍSÉRLETET" a jól ismert gumi macikkal, miszerint 24 ° C-os külső hőmérsékleten az utastér 53 ° C-ra emelkedett. Ezen a hőmérsékleten élőlény esetében már néhány perc is az életébe kerülhet.

 

Kisállatbarát fólia

 

Tudtad, hogy egy óra alatt a tűző napon parkoló autó belső hőmérséklete elérheti és meg is haladhatja az 50°C fokot? Az élőlények ugyanúgy hőgutát kapnak és az életüket vesztik mint az "ÁLLATKISÉRLETÜNK"-ben a híres gumi macik.

Kisállatbarát fólia

 

Ezt soha ne mond gyermekednek vagy kisállatodnak:

 

Kisállatbarát fólia

 

Nyáron nem tudod a házi kedvencedet védeni az autóban utazás közben a forró napsugárzástól? A Thomy® kisállatbarát védőfóliánkat a kedvencünk védelmében fejlesztettük ki (kutya, cica, prémgörény, kismadár, nyuszi vagy akár hüllő, stb).

Az ablakok résnyire leengedése 15°C - fok fölött már nem nyújt megoldást.

A kisállatvédő fólia menet közben hatékonyan véd a vakító napfénytől, drasztikus UV A  sugárzástól (99%), amely az üvegen keresztül akadálytalanul támadja kis kedvencünket.

Az autó belsejét is felmelegítő - perzselő napsugárzástól is megóvja, mivel 69%-os a hővédelme (ennyit ver vissza), ami a kutyánk - cicánk testét forralná elviselhetetlenségig fokozva útközben.

  

Figyelmeztetés:

A kisállatbarát illetve kisállatvédő fóliánk nem nyújt védelmet az autó karosszériájának felmelegedése ellen, vagyis sose hagyd a kedvencedet napsütötte helyen az autóba zárva még a hővédő fóliázott tető valamint üvegek ellenére sem, mert veszélyezteted életét és ez nemhogy felelőtlenség, de bűncselekmény is!