Belátásvédő ablakfóliázás

tükrös belátásvédő fóliázás - Thomy® Folia

 

Zavar amikor a szomszédból belátnak a nappalidba, fürdőszobádba?

Korábban nem volt a szomszédodban ház, most viszont az új szomszéd a Te TV-det nézi a saját házából?

Az irodában ki nem állhatod, amikor elsétálnak az ablakod előtt és bebámulnak?

A leghatékonyabb betekintésgátló - belátásvédő fólia segít megőrizni a privát szférádat. A Thomy® belátásvédő fóliáknak köszönhetően elzárhatod a kiváncsi szemek elől információidat, értékeidet, családodat, valamint mindent, ami egy kicsit is fontos neked.

Egy dolgot érdemes leszögezni mielőtt rámutatsz valamelyik Thomy® belátásvédő fóliánkra. Nagyvárosi legenda, hogy van olyan fólia vagy üveg, amelyen nappal is és este is egyaránt tökéletesen ki lehet látni, ugyanakkor a belátást tökéletesen gátolja. Én lennék a legboldogabb, hogyha ezt már feltalálták volna. Jelen pillanatban ez fizikailag lehetetlen. Sokan voltak, akik ajánlották, hogy nekik minden pénzt megér, csak oldjuk meg a NON STOP belátásvédelmet. Sajnos ez nem pénz kérdés. Nekik is "NEM"-et kellett mondanunk. A csodákat még nagy nehezen meg tudjuk oldani, viszont a lehetetlen már nekünk is fejtörést okoz, de inkább nem vállaljuk el.

 

Két féle belátásvédő fóliával tudjuk megoldani a belátásvédelmi problémádat:

Első lehetősség, melyben tükröződő fólia felülettel érjük el a védelmet. Nappal tökéletes belátásvédelmet nyújt. A fóliázott üvegfelületen a külső környezet tükörképe lesz látható, emiatt nem lehet átlátni rajta. Viszont amikor este felkapcsoljuk a világítást a helységben, akkor már be lehet a fóliázott üvegen látni. Esti belátásvédelemre nem javaslom a tükrös fóliákat. A kihallgató (detektív helységekben) szobákban hasonló, tükör hatású fóliákat alkalmazunk. Amennyiben otthon vagy irodában alkalmazod a Thomy® belátásvédő fóliákat, akkor tudnod kell, hogy a  legtöbb növény életvitelét nem befolyásolja, de lehetnek olyanok is, melyeknek már a fóliázás utáni fénymennyiség nem elegendő. A tükrös fóliák esetén viszont figyelembe kell venni azt az el nem hanyagolható tényt, miszerint alkalmazásuk esetén mindig arra lehet majd átlátni rajta keresztül, amelyik oldalon nagyobb fény van. Abban az esetben, hogyha este is szükség van további belátásvédelemre, akkor javasolnám árnyékolástechnikai eszközeinket.

Bővebb infó szalagfüggöny - roló szakoldalunkon vagy fa reluxa szakoldalunkon olvasható.

Rendelhető tükrös belátásvédő fólia színek: ezüst, arany, bronz, kék.

 Felhasználható:

  • irodaépület
  • lakás
  • szórakozó hely
  • dohánybolt
  • körfolyosós helységek
  • kihallgató szobák
  • biztonsági helység
  • szerver szoba
  • stb.