Professzionális fényszóró újraélesztés

Mattulásgátló fóliázás

 

http://thomyfolia.hu/slider_photos/kg9x4uzi.jpg

Három gyors kérdés:

1, Bemattult az autód lámpája?

2, Próbáltad tisztítani, de nem értél el látványos a sikert, viszont a sikertelenség elvette a kedved a további próbálkozásoktól?

3, Esténként már csak az elemlámpa illetve egy mécses fényének megfelelő,- csökkent fényt bocsátanak ki még a reflektorok is?

   

Hogyha valamelyik kérdésre "IGEN" a válaszod, akkor ne halogasd tovább,

RENDELD MEG MOST! >>>


Az elöregedett - bemattult fényszórók balesetveszélyesek, mert akár 50-60%-al kevesebb fényt bocsátanak ki a mattulás miatt. Hogyha bizonyos forgalmi helyzetekben a csökkent világítás miatt későn vesszük észre az akadályt, akkor annak beláthatatlan következményei lehetnek.  

A fényszóró újraélesztés technológiánkal biztosítjuk, hogy a bemattult műanyag fényszórók ismét makulátlanul csillogjanak - villogjanak egy új fényszóró árának gyakran a töredékéért.
   

Tudtad-e, hogy a fényszóró újraélesztések esetén figyelembe kell venni, hogy az utólagos és nem gyári fényszórók párásodhatnak, amelynek semmi köze nincs a kivitelezés minőségéhez valamint a felhasznált anyagokhoz.

A véleményekkel lehet vitatkozni, a tényekkel viszont nem.

Tények:
- a plexit nem lehet túlpolírozni,
- a védőfólia alatt nem tud bepárásodni a plexi csak a belső oldalról, ami egyértelművé teszi, hogy a lámpatest szigetelésében vagy szerkezetében keresendő a párásodás oka, amely lehet egy ártatlan kis bogár maradvány, amely eldogaszolja a szellőző nyílást.

 

Annyi jót hallottam kollégáimtól és láttam az általatok csodásan "újraélesztett" fényszórókat, hogy most meg is rendelem.>>>

 

 

A leggyakoribb bemattulásra hajlamos autó tipusok a teljesség igénye nélkül tapasztalataink alapján:

Audi, BMW, Daewoo, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart 5 ajt. Toyota, Volkswagen, Volvo.

 

Thomy® fényszóró újraélesztés - felújítás, amely jobb és tartósabb mint a lakkozás

Suzuk Liana

 

 Thomy® fényszóró újraélesztés - felújítás, amely jobb és tartósabb mint a lakkozás

Renault Thalia

 

Thomy® fényszóró újraélesztés - felújítás, amely jobb és tartósabb mint a lakkozás

Renault Thalia