Szakműhelyünk

Szakműhelyünk főútvonalon helyezkedik el a külső Váci úton, Újpestről kifelé a Tungsram után és a Fóti úti kereszteződés előtt a jobb oldalon.

Parkolási lehetősség – fedett parkolónk kb 4 - 7 autó beállására alkalmas, persze csak akkor hogyha valaki nem áll be keresztbe a bejáratba. Előttünk 2 - 4 autóval- és mivel a szakműhelyünk saroképület, így az irodánk melletti Tomori utcába annyi autóval lehet beállni, amennyit nem is tudunk kiszolgálni egy nap alatt. Ennek ellenére is van olyan érdeklődő, aki nem ezeket az általunk biztonságosnak vélt parkolási lehetősségeket veszi igénybe, hanem inkább a Váci út velünk szemben lévő, távolabbi részén parkolja le az autóját a buszmegállóban és fut át a 2 x 2 sávon kamionok és autók között az életét kockáztatva. Ezt gondolom azok favorizálják, akiknek némi adrenalin emelkedésre van szükségük, mivel ezen a 4 sávon átjutni van amikor 2-3 percbe is kerül, akkora a forgalom és ezért sem értem, hogy miért nem az előbbi biztonságos lehetősségeket veszik igénybe, hogyha már van ilyen.

Az ügyfélvárónk megtervezésekor nem az volt a célunk, hogy otthoni illetve lakás körülményeket hozzunk létre. Ez egy váró, ahol az a fő szempont, hogy a megrendelő ne ázzon, ne fázzon, ne izzadjon és ne unatkozzon, ameddig az autóján a megrendelt szolgáltatást elvégezzük. Eddig ez 1-2 kivétellel mindenkinek megfelelt. Az ügyfélvárónk kialakításával dekorfestőnket bíztam meg. A feladata az volt, hogy a 70-es 80-as évek szocreál irodájának a hatását varázsolja erre a helyiségre az egyedi márványgletteléssel, mediterán szinkompozícióban. A fő szempont az volt, hogyha valaki nem tud a fóliázás időszaka alatt hazamenni vagy csak 1-2 órát kell várakoznia, akkor itt kényelmesen és hasznosan el tudja tölteni az adott időt olvasással, TV nézéssel, internetezéssel, kávé automata társaságában.

Itt a kultúrált váró kifejezést azokhoz a szakműhelyekhez garázsokhoz viszonyítottam, amelyeket természetesen nem szeretnék ledegradálni, mivel mi is egy 25 négyzetméteres garázsban kezdtük a pályafutásunkat és ahol egyáltalán nincs ilyen, vagy éppen keresztül jár rajta a villamos. Volt korábban olyan szakműhelyünk ahol a fóliázási munkák végeztéig a Megrendelő nyáron a kertben, kerti bútorokon kényszerült pihenni. Gondolom az sem felelt volna meg mindenkinek. A többségnek maximálisan megfelelt, mint ez a mostani ügyfélvárónk is.

Tények:

  • nincs bőrfotel hátmasszírozóval és csak 2db karfás fotel és egy kanapé van az üvegasztal körül,
  • beszűrődik a külső forgalom zaja a 70km/h sebességgel eldübörgő kamionok és teherautók által,
  • a váróban főleg nyáron élmény néhány órát eltölteni, mivel nem kell kint várakoznia a Megrendelőnek a 40 fokos melegben, napsütésben és a tiszta ruháját 5 perc alatt csurom vizesre izzadva valamint így kellene dolgozni indulnia, mivel légkondicionálóval tartjuk karban a belső hőmérsékletet, melynek hatásfokát speciális hővédő fólival emeljük, csökkentve ezzel is ökológiai lábnyomunkat.

A "panoráma" fotók magukért beszélnek.

További képek a műhelyünkről