Problémás ügyfelek elleni szankciók

Felhívjuk Megrendelőink figyelmét, hogy szakműhelyünkben a munkafelvételt követően tartózkodni szigorúan tilos. 
Az autók fóliázását az ügyfélváróban tudják kényelmes - kulturált körülmények között megvárni. 
 
A problémák megelőzése és a félreértések elkerülése érdekében az alábbi döntést hoztuk egy bizonyos inkorrekt  ügyfélkör ellen, akiknek nincsen arra pénzük, hogy kifizessék a megrendelt szolgáltatást és ezért a kollégáinkat alaptalanul megvádolják azzal, hogy a kivitelezés során sérül meg az autójuk fényezése. 
A felajánlott javítást elutasítják, mondván, nekik csak a pénzre van szükségük, majd ők megoldják a javítást.
Egyértelműen a pénzre mennek rá vagyis, hogy egyáltalán ne,- vagy csak töredék részben kelljen kifizetni a fóliázási munkálatokat.
  
Ezeknek az embereknek a megrendelésére nincsen szükségünk - nem vagyunk rászorulva, így ha a kollégák felhívása ellenére a fóliázott gépjármű tulajdonosa vagy vezetője akadályozza a munkánkat, veszélyezteti a kiszerelt üvegek valamint autók épségét és nem hagyja el a munkavégzés illetve a szakműhely területét, helyet foglalva az ügyfélváróban, akkor az autójával kiállunk, kulcsokat átadjuk az átvételi elismervénnyel együtt és a helyét átengedjük a soron következő Megrendelőnknek. Amelyik Megrendelő ezt a felhívást figyelmen kívül hagyja, sajnos ilyen drasztikus módszerrel fogjuk eltávolítani a becsületes és korrekt Megrendelőink gyorsabb kiszolgálása érdekében.
 
A szakműhelyünket rejtett illetve nagy felbontású kamerákkal szereltük fel, amelyek kinagyított képén még egy apró kavicsfelverődés is tökéletesen beazonosítható. 
Minden átvett illetve átadott autóról fotók valamint videofelvételek készülnek, így ugyan hosszabb lesz az átvétel - átadási procedúra, viszont az ilyen alattomos próbálkozások csírájukban el vannak fojtva.
Komolyabb próbálkozások - támadások elkerülése érdekében pedig a rendőrségre bekötött riasztó jelzőkészülékkel szinte azonnal rövidre zárhatjuk video felvétel támogatásával a vitás kérdéseket anélkül, hogy a kezünket bemocskoltuk volna.
Sajnáljuk,hogy néhány gerinctelen ember miatt ilyen drasztikus lépésre kényszerültünk. 
 
Megint változik a világ és ez nem a jó irány. 
 
Megértésüket köszönjük.