Múlt, jelen, jövő

 

A Thomy® Folia 1992-ben kezdte működését Magyarországon, egyszemélyes vállalkozásként és rövid idő alatt a magyar fóliázó piac vezető speciális autóüveg fóliázó szakműhelyévé nőtte ki magát, melyet a több mint 31 éves múltunkban elért eredményeink (OKLEVELEINK) is kellő képen alátámasztanak. A szakmai nehézségek, praktikák ismeretét, hazai és külföldi szemináriumokon  sajátítottuk és sajátítjuk el. A Magyarország legnagyobbjai között számon tartott Thomy® Folia, országos szinten valamint külföldön, 2023-tól a Kanári-szigeteken, Fuerteventura-n.

Szakműhelyünket olyan szakemberek alapították, akik tekintélyes szakmai tudásukat - tapasztalataikat Magyarországon, Németországban és Amerikában szerezték.

Fiatal, dinamikus, folyamatosan fejlődő, nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink fogadják Megrendelőinket szakműhelyünkben.

A megrendelők szélesebb körű kiszolgálása érdekében bővítettük termékpalettánkat az árnyékolástechnika néhány elterjedtebb cikkével (speciális szalagfüggönyök és rolók átlátszó kivitelben), valamint fa reluxákkal. 

Az elmúlt több mint 25 év alatt sok ezer autót és négyzetméternyi üveget láttunk el névjegyünkkel és kiváló minőségű fóliáinkkal, Megrendelőink legnagyobb megelégedésére, melyet a folyamatosan növekvő megrendeléseink száma is tükröz. 

Különféle akciókkal honoráljuk a bennünket bizalmukkal újra megtisztelő Ügyfeleinknet, melyekről bővebb tájékoztatást nyújtunk az AKCIÓK - KEDVEZMÉNYEK oldalunkon. 

Az évek múlásával a kereskedelmet valamint az Ügyfélkörünket figyelve és szondázva azt tapasztaltuk a vásárlói morál javulásáról, hogy minőség orientált lett a vásárló réteg és ezért a fő irányvonalnak ezt az területet jelöltük meg. Ennek tükrében egyértelműen kikristályosodott, hogy a magyarországi fóliázó piacon nagy űr található a minőségi szolgáltatás területén. A többség az olcsó munkát és olcsó anyagot favorizálja, függetlenül, hogy mindannyian tudjuk ennek magasabb ára van, mert az olcsó az mindig többe fog kerülni. Ezt az igényt felismerve a Thomy® Folia 1992-től LLumar alapanyagokkal végezte a kivitelezéseket 2017-ig, amikor is Magyarországon egyedül és először sajátmárkás fóliákkal folytatjuk a prémium kategóriás üvegfóliázási munkálatainkat autófóliák esetében lézergravírozott engedélyszámokkal. A minőség és a Thomy® Folia elválaszthatatlan fogalom, ezért Megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy az elkövetkezendő minimum 25 évben is a legjobb prémium kategóriás termékeket illetve szolgáltatásokat fogjuk részükre biztosítani az elmúlt években felhalmozott tudásanyagra alapozva.

Amit mi lettettünk az asztalra mind mennyiségben mind a fóliázási minőségben, olyannal nem sokan dicsekedhetnek Magyarországon.

Olyan cégekből már régen is volt bőven, amelyek gyenge minőségű anyagokkal a kispénzű emberek pénztárcáját célozták meg. Az utóbbi években sajnos ez még több lett, de a legjobb hír, hogy mindíg lesz olyan ügyfélkör, amelynek a szakmában eltöltött több mint negyed évszázad bizalmat tükröz a "sufnituning" műhelyekkel szemben. Akkoriban magamból indultam ki, miszerint az Ügyfélnek nem az olcsó árra, hanem a legjobb minőségre van szüksége a pénzéért. Ez az elv azóta sokszorosan beigazolódott. 

Cégünk 25 év után is olyan dinamikával fejlődik, amely a következő 25 évre megalapozza jövőképünket.

Márkanevünk 2016-ban Európai Uniós védjegy bejegyzésre került,
így a Thomy® Folia jogvédett márkanév. 

Az általunk forgalmazott termékek és kivitelezett munka a Thomy® Folia védjegyoltalom alá tartozik.

Cégünk szolgáltatói felelősségbiztosítással rendelkezik.

 

 

A szlogenünk is ezt tükrözi - KIVÁLÓ MINŐSÉG, 7-15 ÉV GARANCIA  =  Thomy® Folia

 

Mottónk: