Hátsó szélvédő fűtőszálakat kiemeli a fólia?

Néha felmerül a kérdés, hogy amikor belenézünk a belső tükörbe, akkor a mögöttünk világítással közlekedő autó fényénél miért lettek láthatók a fűtőszálak. Tudod mitől van ez a látvány a fóliázott hátsó szélvédőn? Attól, hogy a fűtőszálra illetve a fűtőszálas szélvédőre ragasztott fóliát a fűtőszál eltartja az üveg síkjától és a szálak melletti légkontúr töri meg a fényt. A jó hírem neked illetve azoknak akiket ez zavar az, hogyha középről bal oldalra, lassan végigsimítod ujjaddal a fűtőszálakat, majd a másik oldalt szintén középről jobbra. Annyira kell erősen nyomni, hogy a fólia felvegye a fűtőszál formáját. Érdemes egy mikroszálas rongyot vagy papírtörlőt az ujjadra tekerni, így nem zsírozod össze a szélvédőt. Fokozza a homályos látványt, hogyha piszkos az üveg kívülrő - belülről. Tisztítsd meg a hátsó szélvédődet és este nézd majd meg, hogy mennyit változott a látvány. 

 

Thomy® Folia - hátsó szélvédő fóliázás

 

Homályosnak nem lehet homályos az üvegfólia. Teljesen átlátszónak kell lennie. Viszont azt is tudni kell, hogy azoknak az autó típusoknak, amelyeknek majdnem vízszintesen fekszik a hátsó szélvédőjük, azoknak a tükörből nézve szinte összeérnek a fűtőszálak, de ez csak optikai csalódás. Hogyha begurulsz a szakműhelyünkbe, akkor ingyenesen adok némi szaktanácsot, hogy hogyan tudod orvosolni a problémát, ameddig a vendégem vagy egy jó kávéra.

 Remélem tudtam segíteni!

 

Ha fólia, akkor naná, hogy Thomy® Folia. Mi más? 

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.