Forró autóban halt meg egy 3 hónapos baba

Forró autóban halt meg egy 3 hónapos baba, miután anyja elfeledkezett róla.

 

Thomy® Folia, melanoma, UV védelem, bababarát fólia, kisállatbarát fólia, szolárium


Csak az egész napos munka végén vette észre az amerikai nő, hogy gyermeke a kocsiban maradt.


Meghalt egy 3 hónapos kisbaba az amerikai Indiana államba, miután anyukája egy meleg napon az autóban felejtette, amikor elment dolgozni – jelentette a helyi sajtó. A gyereket megpróbálták gyorsan újraéleszteni, de nem jártak sikerrel, és a kórházba szállításkor halottá nyilvánították.

Aiden Miller anyukájának a kicsit eredetileg le kellett volna adni egy bölcsödében, mielőtt munkába ment volna, de elfeledkezett róla – mondta el a kisfiú apja a helyi sajtónak. Aaron közlése szerint volt barátnője a kétéves babát beadta a bölcsibe, de Aiden, akit egy másik, közeli bölcsödébe kellett volna vinni, az autóban maradt.

A nő csak délután fél ötkor vette észre, hogy a kisfiú a kocsiban maradt, amikor a munkanap végén elindult volna haza. A beszámolók szerint az első dolog, ami feltűnt neki, a furcsa szag volt, ami az ajtót kinyitva megcsapta az orrát. Ezután vette észre, hogy Aiden még mindig a gyerekülésbe bekötve van az autóban.

A helyi rendőrség nyomozást indított a gyerek halála ügyében. Arról egyelőre nem nyilatkoztak, hogy eljárást indítanak-e az anyuka ellen.

Felelőtlenség, mellyel szemben még a legjobb fóliáink sem tudnak védelmet nyújtani, ezért soha ne hagyj gyermeket a napon parkoló forró autóban!

 

Se gyermeket, se kutyát vagy bármilyen más élőlényt SOHA ne hagyj a forró napon parkoló autóban!!!

 

 

"A bőrrák egyetlen ellenszere a megelőzés" - Thomy

 

Családod UV védelmi szakértője a Thomy® Folia

 

 

Thomy® Bababarát fólia

 

 

A Thomy® Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.
Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.