Csináld Magad Fóliázás

 

 

Úgy érzed, hogy nem egy nagy dolog lefóliázni az autód vagy otthonod üvegeit? 

 

Szeretnél műbizonylattal prémium kategóriájú fóliát az autódra, de inkább másra költenéd azt az összeget, amelybe a fóliázás munkadíja kerül?

Messze van tőled a legközelebbi Thomy® Folia szakműhely, viszont a jó anyagminőséghez ragaszkodnál?

Kavicsvédő - fényezésvédő fóliával védenéd féltett autód sérülékenyebb felületeit?

Lakásod ablakait lefóliáznád a vakító napfény,- felmelegedés, UV sugárzás vagy akár a belátás ellen?

 

Amennyiben bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor neked a Thomy® Folia Csináld Magad Csomagok valamelyikére van szükséged.

 

Eddig a boltokban kapható fóliák a "gagyi" kategóriát sem merítették ki (nem volt rajta karcálló réteg, elszíneződött, felhólyagosodott, kifakult, nem adtak hozzá műbizonylatot, stb) most viszont a Thomy® Folia anyagaival a legjobb minőséghez is hozzáférhetsz nagyon kedvező árakon.                                                          

Sokszor hallottam már hasonló történeteket:

A bátor jelentkező fel tudott építeni egy nagy házat, akkor egy autó néhány üvegének "benylonozása" nehogy már gondot jelentsen. A barkács minőséghez illő gagyi fóliákat néhány ezer Forintért autósboltokban - áruházakban is meg lehet megvásárolni.

Hogyha viszont minőségi anyagra van szükséged, lézergravírozott engedélyszámmal valamint műbizonylattal, akkor a legjobb helyen jársz.

Nézd meg, hogy melyik árnyalat lenne a legszimpatikusabb és küld el részünkre e-mailben a megrendelésed!

Amennyiben a fényezésvédő fóliákkal dolgoznál autód lámpáinak vagy akár fényezésének a védelmében, akkor azt is meg tudod oldani akár öngyógyuló - vízlepergető védőfóliáinkkal.