Biztonsági autóüveg fóliák

Az üvegtörés védő fóliákat az autó üvegein is eredményesen alkalmazzuk, színtelen és enyhén színezett kivitelben, melyek megnehezítik az áttörést és meghosszabbítják annak időtartamát.

A Thomy® Folia autó üvegeire ragasztott biztonsági fóliái a KPM által engedélyezettek. Ezen fóliák üvegre ragasztásával meggátolhatod, hogy autód üvegeit egyszerűen betörjék és abból értékeket tulajdonítsanak el, illetve egyéb károkat okozzanak.

Budapesten az Óbuda Televízió munkatársai imába foglalják a nevünket és az általunk ajánlott Thomy® biztonsági fóliát, mert ez a színtelen biztonsági anyag egy 20 millió Ft.-os kamerát védett meg a tolvajoktól. Jól látod, mind a 4 lehúzható ablakot betörték, de nem sikerült az értékes kamerát megkaparintaniuk.

Így védte meg a Thomy® biztonsági fólia a 20 millió Forintos kamerát

 

 

Lehet dizájnelemnek tekinteni az ablakok sötétítését, lehet a fólia fényvédő hatását kiemelni, ám a Thomy® Folia újabb érvet talált az autó ablakainak fóliázása mellett: EZ PEDIG A BIZTONSÁG.

Eleinte sokan gengszterautók kötelező felszereltségének tekintették a fóliázott autóüveget, azután egyre többen rájöttek, hogy a fólia nemcsak kíváncsi szemek ellen vagy az autó megjelenésének feldobására jó, hanem praktikus előnyei is vannak. Fényvisszatartó képességétől függően kisebb-nagyobb mértékben csökkenti napsütésben az utastér felmelegedését, ami jobb közérzetet biztosit az utasoknak, de kevésbé csökken a vezető koncentráló képessége is. Klímás autókban kevesebb energia szükséges a kellemes hőmérséklet eléréséhez, ami a fogyasztás csökkenését eredményezheti. Mindezeken felül a fólia további előnyét bizonyította be már az évek során. A vagyonvédelmi szempont mellett az összetört ablakot is egyben tartja, amely ezáltal nem okozhat sérülést. 

Egy ütközés esetén a fóliázatlan üveg okozta sérüléseket még tovább fokozhatja, hogy a légzsák nagy erõvel préseli az üvegszilánkokat az utas arcába. Természetesen a fóliák nemcsak egy esetleges ütközés esetén nyújthatnak védelmet, hanem a kívülrõl érkezõ erõszakos behatoláskor is. Rablás - lopás esetén a biztonsági fóliák jelentõsen megnehezítik a tolvajok dolgát. Számos egyéb elõnye is van az autófóliának amellett, hogy biztonságosabbá teheti az autót. Növelheti a komfortérzetet és energiát takaríthat meg. Csökkentheti az ökológiai lábnyomát - védheti a környezetét.

 

 Az összetört üveget a fólia egyben tartotta olyan mértékben, hogy még a kiszerelést követően sem hullott alkotóira.

 

 
 

 

Rendeld meg most! >>>

 

 

 

 

Termékeinket keresd a fóliázó szakműhelyekben!

 

 A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.