BABABARÁT FÓLIA - Gyermekek UV sugárzás,- égető valamint vakító napfény,- és üvegszilánk elleni szakszerű védelme

VIGYÁZZ!!! MÁR HAMISÍTJÁK, MÁS NEVEKEN FORGALMAZZÁK

VÁLASZD AZ EREDETI Thomy® BABABARÁT FÓLIÁT GYERMEKED VÉDELMÉBEN

 

Van gyermeked vagy unokád? Hogyha igen, akkor talán neked is ismerősek menet közben ezek a helyzetek, amelyek nagyon zavarnak téged is vezetés közben:

Sír a gyerek mert ...

  • babaülés felől süt a nap és vakítja - könnyezik a szeme gyermekednek,
  • égeti a kis testét a nap,
  • csurog az arcán az izzadtság,
  • ingerült és kezelhetetlen a kicsi a tűző napon.

Amennyiben ezeket a helyzeteket már többször is átélted, akkor neked ajánlom a Thomy® BABABARÁT fóliát, amely olyan mint egy nagy napszemüveg, így nyugtatja a szemet, lecsökkentheted a vakító napfény erejét, komfortosabb lesz kis utasaid számára az utazás, valamint az UV sugárzás legnagyobb részét visszaveri illetve kint tartja az autón kívül.

 

Hogyan véded gyermeked utazás közben (autódban) a vakító napfénytől és a bőrrákot is okozó UV sugárzástól? 

  

Az autód üvegeire ragasztott BABABARÁT FÓLIA a leghatékonyabb pajzsa családodnak, amely utazás közben nyújthat:                  

  • UV védelmet
  • hővédelmet
  • vakító napfény elleni védelmet
  • belátásvédelmet
  • szilánkvédelmet

 

Biztos hallottál már róla, hogy Magyarországon az elmúlt 15 évben a Melanoma és más tipusú bőrrák betegségek gyakorisága jelentősen nőt, csaknem megduplázódott?.

Rohamosan terjed a legveszélyesebb bőrrák.
Tudtad, hogy kétszer annyi Melanomás beteg van Magyarországon mint 2012-ben volt?

Hogyha nem vagy benne biztos, hogy autód üvegei UV védelemmel rendelkeznek -e, akkor szakműhelyünkben ingyenesen megmérjük műszerekkel az autód üvegeit, miután tiéd a döntés, hogy hagyod-e beáramolni az utazás ideje alatt családodra az UV sugárzást a korábban említett következményekkel vagy elfogadod tőlünk az ingyenes BABABARÁT FÓLIA próba fóliát és párodnak is megmutathatod otthon, hogy milyen tökéletes védelmet találtál, amellyel biztonságban tudhatod utazás közben a szeretteidet. Ugye Te sem szeretnél kihagyni egy ilyen rendkívül komoly és hatékony UV sugárzás elleni védekezési lehetősséget? Akkor rendeld meg most! >>>

A folyamatosan frissülő akcióink fő célja a gyermekek egészségének megőrzése és ha ehhez a szülők pénztárcáján keresztül vezet az út, akkor ezt a lépést mi megtesszük! A Thomy® Folia lehetősségeihez képest mindig az élen fog járni az UV védelem frontján az UV sugárzás elleni harcban.

Az akciókban szereplő kedvezmény csak a BABABARÁT FÓLIÁRA vonatkozik.

Várunk szeretettel szakműhelyünkben hétfőtől péntekig (8.00-16.00), ahol kollégáink részletesen felvilágosítanak a szóban forgó lehetősségekről.

A Thomy® Folia ezzekel a komoly – gesztus értékű támogatásaival fejezi ki segítőkészségét azon szülőknek, akik mindent megtesznek gyermekük - családjuk egészségének megőrzése érdekében.

 

Szeretném megvédeni gyermekemet az UV sugárzástól, ezért most Megrendelem az UV védő „BABABARÁT FÓLIÁT” >>>

 

 

2009 nyarától hosszú előkészület után a Magyar Tudományos Akadémia Szociológiai Kutatóintézete és a Magyar Vöröskereszt közös programjába társult a Thomy® Folia kizárólagos UV védő partnerként. A létrehozott honlapon (www.napsugarzas.hu) az érdeklődők részletes felvilágosítást kapnak az életveszélyes UV sugárzásról minden részletre kiterjedően és ami a legfontosabb, hogy a gyermekek nyelvezetére is lefordítva. Az együttműködés keretén belül a Thomy® Folia sajáterős támogatásként látta el partnereit illtve intézményeket információs anyagokkal plakátokkal, melyek feltüntetik a napozás szabályait és veszélyeit. 

 

A döntés a tiéd: gyermekedet - családodat védenéd a Nap ártalmas sugaraitól vagy optikai tuning miatt fóliáztatod le az autód üvegeit?

Mindenképen el kell döntened a fóliázás előtt, hogy a gyermekedet szeretnéd a legnagyobb mértékben megvédeni vagy az autó esztétikai megjelenése a fő szempont. Van akinek az autója előbbre valóbb mint a gyermeke egészsége, ami nekem egy kicsit furcsa, de kénytelen voltam tudomásul venni, mivel már több ilyen Megrendelővel találkoztam. Inkább választottak egy világosabb árnyalatú fóliát, amely nekik jobban tetszett, mint azt a BABABARÁT FÓLIÁT, amely a leghatékonyabb védelmet nyújtja a gyermekeknek és az egész családnak.

 

Bababarát fólia - a gyermekek védelmében

Az alábbi felállást szoktam javasolni, amely a saját autóm babavédelmét is ellátja évek óta
- a "B" oszlop mögötti üvegekre a legerősebb fény,- hő,- szilánk,- és UV védő anyagot javaslom, melynek 3% fényáteresztő képesség és 99%-os UV védelem mellett 69%-os a hővédelme, 15 év garanciával, ami a kategóriájában a legjobbnak minősül.

Ezzel a fóliával hatékonyan védekezhetsz a felmelegedés,- UV sugárzás,- a vakító napfény,- belátás valamint a balesetekkor az üvegek törésekor keletkező milliónyi szétrepülő üvegszilánk ellen, amelyek sajnos nagyon súlyos sérüléseket okoznak. Hogyha az általam ajánlott leghatékonyabb fóliánál világosabb anyagot rakatsz fel, akkor a szemet irritáló és vakító napfénytől nem, vagy csak csekély mértékben fogod védeni az autód utasainak (gyerekeknek) szemét.

Amennyiben a BABABARÁT FÓLIÁT választod gyermeked melletti üvegfelületekre és a hátsó szélvédőre ("B" oszlop mögött elhelyezkedő üvegfelületekre), akkor tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy amikor a kislányom szemébe süt a nap, becsukom az említett fóliával ellátott ajtót, akkor az ingerültsége, sírása egy szempillantás alatt megszűnik, nyugodtan érdeklődve nézelődik útközben, mintha nem is sütné a nap. Hihetetlen, de így van, mivel az alap fóliák tulajdonságaihoz képest a BABABARÁT FÓLIÁNAK csaknem duplája a hővédelme és a laminált fém hővédő rétegnek köszönhetően nem elnyelik a napenergiát, hanem visszatükrözik, így adott esetben nem 45% a hővédelmük, hanem 69%, ami csaknem a duplája.

Az első oldalablakokra nekem a legvilágosabb fóliát alkalmaztam, amiből este és rossz látási viszonyok között is tökéletesen kilátok. Ennek a fóliának csodálatos tulajdonsága, hogy mindamellett, hogy egyáltalán nem látszik, hogy van valami az üvegre ragasztva valamint 99% UV védelemmel rendelkezik, még csaknem a felét is visszaveri a napenergiának, így védelmez engem és a páromat vezetés közben. Természetesen ettől választhatsz sötétebbet is az első oldalüvegekre az igényednek megfelelően saját felelősségedre, de akár az első oldalüvegek nélkül is kérheted a kivitelezést.

A baleseteknél szétrobbanó üvegfelületet minden típusú fólia hatékonyan egyben tartja, ezáltal megelőzve a súlyos vágási illetve szemsérüléseket.

A 100 Ft-os, öntapadós, mesefigurákat ábrázoló "barbárságok" és kiakasztott pelenkák alkalmazását NEM JAVASLOM!!! 
Lehet, hogy olcsó, de az emberek nem gondolnak bele, hogy nagyobb kárt okoznak vele a kicsiknek, mint hasznot.