Oktatás, tanfolyam, képzés, több mint 31 év tapasztalattal

Fóliázó Oktatási Központ, fóliázó tanfolyam, üvegfóliázó tanfolyam, továbbképzés, oktatás','\"Legyél minél több időt olyan emberek társaságában, akikre hasonlítani szeretnél\" - Thomy -\r\nHasználd ki tanfolyamaink nyújtotta extra előnyöket a jövődre nézve, mert a Thomy® Folia-nál nincs Magyarországon jobb ajánló levél.','Oktatás, tanfolyam, képzés, több mint 28 év tapasztalattal','

 
 Konfuciusz (Kr.e. 551-479) Kína egyik legjelentősebb filozófusa.
 
“Célokról az beszélhet hitelesen, akinek voltak,- és el is érte azokat. Az oda vezető útról pedig az mesélhet neked, aki végig is ment rajta.”
 
Következő autóüveg fóliázó szakma oktatási időpontjaink:
 
 
Ha lemaradtál az előző képzésről, akkor a 2021 tavaszán induló 1. negyedéves tanfolyamunkon találkozhatunk, melyekre már megkezdtük a helyek értékesítését.
 
Foglald le elővételben (e-mail-ben), nehogy erről is lemaradj!
 
“Csirkék közt kapirgálni, sasok közt repülni tanulsz. Melyik tanfolyamot választod?”
Az első negyedéves, tavaszi (március - április) oktatási időpontok 2021-ben, melyek nincsenek kőbe vésve, így igény szerint akár módosításra is kerülhetnek:
 Öt napos komplex fóliázó átfogó képzés -
 
2021 március 1 - 5. (Maximum 2 fő!)
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.
Egy napos autóüveg fóliázó bemutató „képzés” -
 
2021 március 1. (Már csak 1 hely van!)
 
Tanfolyam tervezett hossza: 9-20 óráig.
Egy napos fényszóró újraélesztő fóliázó képzés -
 
2021 március 2. (Már csak 1 hely van!)
 
Tanfolyam tervezett hossza: 9-20 óráig.
 Öt napos wrapping fóliázó képzés -
 
2021 március 15 - 19. (Már csak 1 hely van!)
 Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.
Öt napos wrapping fóliázó képzés -
 
2021 03.29 - 04.02. (Minden hely elkelt!)
 Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig. 
Öt napos komplex fóliázó átfogó képzés -
 
2021 április 12 - 16. (Maximum 2 fő!)
 
 Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.
 
Egy napos autóüveg fóliázó bemutató „képzés” -
 
2021 április 12. (Maximum 2 fő!)
 
Tanfolyam tervezett hossza: 9-20 óráig.
Öt napos autóüveg fóliázó képzés -
 
2021 április 26 - 30. (Maximum 2 fő!)
 
Tanfolyam tervezett hossza: 9-16 óráig.
 
Egy napos autóüveg fóliázó bemutató „képzés” -
 
2021 április 26. (Maximum 2 fő!)
 
Tanfolyam tervezett hossza: 9-20 óráig.
 
 
 
“Ne a kudarctól félj, hogy nem sikerül megtanulnod fóliázni, hanem attól félj, hogy 1 év múlva ugyanott vagy netán még lejjebb tartasz ahol ma, és ráadásul még meg sem próbáltad.”
 
Miért kezdtem el oktatni?
 
Éveken át azt hallgattam Barátaimtól, Ismerősöktől, Megrendelőktől, hogy miért nem adom tovább azt a felhalmozott tuidást ami a fejemben és a kezemben van? Azért, mert nekem az volt az elvem az eddigi beidegződések szerint, hogy "aki tudja csinálja, aki nem tudja az pedig tanítja". Én viszont másként működöm. Mivel a mai napig a prémium munkálatokban is résztveszek, valamint abban az esetekben, hogyha a Megrendelő kifejezetten a személyes kivitelezésemre tart igényt. A fóliázó szakma élvonalában eltöltött csaknem 30 esztendő tapasztalatát vétek lenne magammal vinni a sírba, mert ott állítólag nincs olyan nagy igény mint az életben, így nem sok hasznát venném odaát. Itt a földön viszont sokan vannak, akik nagyon is igénylik 1 régi szaki sok év alatt összegyűjtött tapasztalatát. 2019 volt az az év amikor azt mondtam, hogy rendben, engedek a csábításnak. "A fenébe is, vágjunk bele." Azóta már 3 teltházas tanfolyam sorozatot tartottam Budapesten, így negyedévente megtöltöttem a szakműhelyünket információra és szakmai tudásra éhes, fejlődni vágyó tanulókkal, először 3, majd 4 és most augusztusban már 5 héten keresztül voltam Budapesten a képzéssorozat idejére. A jelentkezők magas száma miatt a 2020 3. negyedéves tanfolyamot már 6 hetesre bővítettük, így október közepén kezdünk és november végéig toljuk a kijelölt anyagokat.
 
Oktatásainkról mondták:
"Nagyon szépen köszönöm a türelmet és a profi oktatást. Nagyon jól éreztem magam a műhelyben,nagy élmény volt látni olyan szakembereket akik évek óta űzik ezt a sportot amit én még csak “próbálgatok”.Kellemes környezet,barátságos és segítőkész emberek vettek körül. Ez nem az a tipikus “befizetted aztán lezavarjuk gyorsba” tanfolyam volt. Tetszett hogy nem tudtam hülyeséget kérdezni mert mindenre türelmes és részletes választ kaptam, sőt még olyan fóliázási területről is kaptam pár trükköt ami nem is a tanfolyam részét képezte(külön jó pont). Egész nap kávé,frissítő ennivaló bőséggel volt még nekem is aki szereti a hasát. Mindenkinek ajánlom aki hasonló cipőben jár mint én,hogy most bontogatja szárnyait a fóliázás területén, de azoknak is akik még életükben nem fogtak szikét a kezükben. A jövőben mindenképp részt fogok venni egy hetes képzésen is, mivel nagyon sok pénzt tudok vele megspórolni hogy nem a saját káromon tanulom meg a szakma fortélyait. És remélem a tanfolyamon kívül a jövőben mint partner is találkozhatunk.  \r\n
Nagyon szépen köszönöm a türelmet,és bármi kérdésem van bizalommal kereslek."
 
Üdv Szabó István (IstOne Fólia)
 
“Köszönöm Thomy-nak a nagyszerű lehetőséget, hogy élőben láthattam miként dolgozik egy igazi profi! Ez az őszinte véleményem! Szeretnék rövid időn belül büszkén vállalva vissza jelezni neked, hogy sikereket érek el :)”
 
Demcsik Márton
 
"Jó csapat, precíz munka, kiválóan felszerelt műhely. Az oktatás érthető, alapos.
 
Alig várom hogy újra találkozzunk!”
 
Képíró Ádám
 
“Először is nagyon hálásan köszönök mindent. A tudást, a sok enni- innivalót, a figyelmet, a türelmet és a Csapat kedvességét. Hálásan köszönöm a maradék anyagokat amikkel gyakorolhatok.”
 
Szerdahelyi Katalin
 
“Köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Megosztanám a véleményem veletek. Elsősorban kellemes légkör fogadott, jól megvilágított, jó hangulatú műhely, kedves emberek, tea, süti, szendvics :). Thomy szakmailag nagyon sok hasznos információt mutatt és mondott, amivel megkönnyítette a munkám. Azonnal alkamztam is. Sokkal könnyebben megy az ablak fóliázás. Jól kezelhető fólia! Jó dolgozni vele :). Sok hibalehetőségre felhívta a figyelmünket. Minden kérdésre érthetően és nyugodtan válaszolt vagy meg is mutatta. Örülök, hogy részt vettem ezen a tanfolyamon. Ha az időm engedi akkor a következőn is részt veszek. Külön élvezet a Thomy fóliával dolgozni, nagyon jó minőségű anyag és nagyon jól kezelhető. Várom az újabb autót, amit fóliázhatok vele :). Csak ajánlani tudom”
 
Misurda Attila
 
“Végre nem a tömeggyártásra, értékesítésre törekszik egy cég. Profi csapat, profi alapanyaggal, minőségű, precíz munka. Köszönöm, hogy ott lehettem!”
 
 Kiss Rózsa
 
“A február végi 5 napos profi autóüveg fóliázás tanfolyamon vettem részt Tomiéknál. A már néhány héttel korábban megkapott elméleti anyagokból megfelelően fel tudtam készülni, így nem voltak idegenek a látottak és a hallottak, ami nagyban megkönnyítette az időkeret hatékony kitöltését és az intenzív tanulást. Az első napon még csak az alapokat vettük át, viszont az utolsó nap végére már gyakorlatilag a szakma minden apró részletével megismerkedhettem. A tanfolyamnak köszönhetően megfelelő elméleti tudást és gyakorlati tapasztalatot is szereztem, amit a későbbiekben remekül kamatoztathatok. Köszönöm szépen még egyszer a profi oktatást, és a segítőkészséget! Mindenkinek bátran tudom ajánlani a Thomy Folia tanfolyamait, aki a legjobbaktól szeretne tanulni.”
 
Paróczai Dávid
 
“Tavaly Decemberben döntöttem arról, hogy szeretnék egy számomra érdekes kreatív szakmát elsajátítani, gégóta szemezgettem az autófóliázás szakmával és ez mellett is döntöttem, több cég is szóba jött, de aztán a Thomy folia honlapján látottak meggyőztek (több tíz éves tapasztalat, versenyeken elért helyezések) szóval nem volt kérdés, hogy a legjobbtól tanuljak (Thomy). Természetesen egyéni 5 napos képzésre jelentkeztem, ahol maximális figyelmet kaptam, és profi képzésben részesültem. Így utólag is szeretném megköszönni, mind Thomynak, mind a kis csapatának a szakmai fejlődésemhez való maximális hozzáállásukat és kedvességüket!”
 
Mihalkó Norbert
 
1. hét: "Nagyon szépen köszönöm neked a tanfolyamon átadot tudásodat, amely mélyebb betekintést engedett az üvegfóliázásba mint szakmába. Kiválóan éreztem magam. Köszönöm szépen, hogy sok hasznos feladatban vehettem részt. A mókásan eltöltőt tanulás közben többet és hatékonyabban tanultam meg tőled, mintha más iskolába jártam volna. A jó és finom ételekért külön köszönet, amelyeket fogyaszhattam nálatok, nagy kedvességgel és odafigyeléssel tálalva. A többi kollégádnak is külön köszönet, hogy támogatást kaphattam tőletek, új szakmám elsajátításában. Nagyon élveztem veletek a műhelyben együtt eltöltőt időt. Nem bántam meg egyáltalán, hogy hozzátok mentem tanulni, így rendezett környezetben és körülmények között tanulhattam az új szakmámat. Nagyon szépen köszönöm neked és az egész Thomy Folia csapatnak!!!"
József Adrián
 
2. hét: Hálásan köszönöm a második hetem nálatok! Egy élmény volt számomra ez a 2 hét nagyon teszet az eltöltőt idő és a tanulás! Nagyon sokat tanultam tőled és többiektől is, amit magamtól és a internetes oktatásokból nem tudtam volna megérteni és nem haladtam volna ilyen gyorsan előre! Amit tőled kaphattam tanulásban az megnyitotta a kis ablakot hibáimra. Amit elkövetem bakikat, azokra segítséget kaphattam, hogy kijavítsam és meg tudjam magamtól oldani. A jövőben már nem fogok pánikolni hibáimon, mivel tudom hogyan kell helyesen és ésszerűen kivitelezni, köszönhetően neked!!! Nagyon szépen köszönöm az üvegfóliázó és a wrapping tanfolyamon a segítséged és oktatásod, ami új jövőt biztosít az életembe!!! 
József Adrián
 
Köszönöm mégegyszer a részvételt! Nagyon örülök, hogy egy szeletet nyerhettem a wrapping tudományából! Most már a kezemben van, hogy mit kezdjek vele! Köszönöm a kedvességet, türelmet és szakértelmet, amit kaptam tőled! Nem elfelejtendő a teljes ellátás, így csakis a munkára, tanulásra kellett fordítanunk a figyelmünket! Remélem a jövőben találkozunk még és gyarapíthatom a tudásom a kezeid alatt! Hazaérve rögtön ki is próbáltam a kapott eszközöket. Első művem, Smart műszerfal díszléce.
 
Végh Toni
 
Nagyon jól éreztem magam a képzésen. Mindenki nagyon kedves és közvetlen volt. Bárkitől kérdeztem kedvesen és normálisan válaszolt. A mai világban sajnos ez is nagy szó már. A képzésben nagyon tetszett az, hogy nem a legegyszerübb dolgokat mutattátok meg, hanem a bonyolultabbakat pl.: élek, visszapillantó, tető antenna. Ezeket, hogy tudom szépen, könnyen és egyedül megoldani. Az is tetszett, hogy ha valami nem ment, akkor azt addig gyakorltuk, amíg nem sikerült tökéletesen és nem sietettetek. Tényleg probáltad átadni azt a tudást és tapasztalatot, amit a sok év alatt elsajátítottál és a képzés után sem engeditek el az ember kezét, hanem bármi gondja van probáltok segíteni. A jövőre való tekintettel szeretnék még menni hozzátok több képzésre is pl. : szélvédő fóliázás, épület fóliázás, stb. 
 
Nagyon szépen köszönök mindent.
Antal Róbert

 

"Igazából még mindig a tanfolyam hatása alatt vagyok. Nem bánom, hogy első lépésként az egynapos tanfolyamot választottam. Mivel számomra a fólia világa abszolút újdonság, így az óvatos kezdés mellett döntöttem. Többet kaptam így is mint amit vártam. \r\n

Már nagyon várom, hogy az ott tanult/bemutatott praktikákat kipróbálhassam. Vágyom a sikerre, mindent meg is teszek érte. Az apró kudarcok az úton elkerülhetetlenek, de erősebbé tesznek, mert azokból is tanulok. Szerencsés vagyok mert hamarosan saját műhelyben kezdhetem meg a gyakorlást. Amit személyesen is beszéltünk, hogy szeretném még jobban megismerni a fóliázás világát, azt a tervemet továbbra is tartom. Nem ez volt utolsó tréningem a Thomy Fóliával. Szeretném kigazdálkodni a következő tanfolyam díját a munkáimból. Elsődlegesen gyakorlatot szeretnék szerezni. Célom, hogy összetettebb szolgáltatást tudják nyújtani a jövendő ügyfeleimnek. Az autókozmetika mellett a fóliázást tartom erre a legmegfelelőbbnek. Köszönöm, hogy számíthatok rád. Ígérem apróságok miatt nem foglak zavarni, megkeresem azokra a megoldást jómagam. Kívánom, hogy minden tanfolyam olyan jó hangulatú legyen, mint amilyenen én is részt vettem." 
 
Tisztelettel: Székely Tibor 
 
Tudod, hogy min kell keresztül menned, hogy sikeres fóliázó legyen belőled? \r\n
Rengeteg kudarcon. Mindemellett pedig napról napra úgy felkelni az ágyból mosolyogva és kezdeni a napodat, hogy ma sikerülni fog. Én biztosan állíthatom, hogy lerövidíthetem neked az előtted álló kudarcokkal kikövezett utadat úgy, hogy közben a lelkesedésed a sikereiden felbuzdulva folyamatosan növekedhet. 
 
“A tudásodba fektetett pénzed hozza meg a legnagyobb nyereséget számodra.” 
 
Milyen tanfolyamok közül választhatsz?
 
  • Autóüveg fóliázó (1 napos alap, valamint 5 napos profi),
  • Wrapping (5 napos profi),
  • Fényezésvédő fóliázó (1 napos alap, valamint 5 napos profi),
  • Fényszóró újraélesztő (1 napos),
  • Komplex fóliázó (5 napos, melyben tetszés szerint választhatók - kombinálhatók a fent felsorolt tantárgyak),
  • Fóliázó Inas (5+5 napos profi) bármelyik vagy akár több fóliázó szakágban,
  • Épület ablakfóliázó (1 napos),
  • Antivirális fóliázó (1 napos).

Miért tanulj tőlem?

Azért mert a fóliázó szakmában nem csak a fólia darabokat szedtem a földről a mesterem után, hanem csaknem 30 éve vettem snitzer-t a kezembe, így nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is van némi tapasztalatom.
Engem is vág a penge, Én sem vagyok sérthetetlen.

“Amikor pozitív emberekkel leszel körülvéve a tanfolyamunkon, akkor fogod végre elhinni, hogy minden lehetséges és a lehetetlen számodra sem létezik.”

 

Miért válaszd a Thomy Folia-t oktatódnak és mentorodnak?

 

Mert sok más fóliázó tanfolyamhoz képest Én arra hegyezem ki a veled együtt töltött napokat, hogy megmutassam, mit-hogy nem szabad csinálni, valamint azok negatív következményeire.
Akkor már tudni fogod, hogyha ezekkel a hibákkal találkozol a későbbi munkáid során, hogy valamit nem úgy csináltál, ahogy mutattam.

“Hogyha az ember a pénztárcája tartalmát a saját fejébe töltené, akkor azt már senki sem veheti el tőle, ezért a képzésedre fordított pénzt ugyan kiadod a tanfolyamra, de a cserébe kapott tudás örökké a fejedben marad. Ez életed egyik legjobb befektetése saját magadba.”

 

Sok olyan tanulónk volt már, akik részt vettek más fóliás képzésen, akár többön is, ahol részben megtanították őket erre a szakmára, de igazi áttörést ezek a képzések nem hoztak. Nálunk nincs ilyen kockázat! Minket azok a tanulni vágyók választanak, akik nem újabb problémát akarnak a nyakukba venni, hanem megoldást keresnek!

 

 

“Tanácsot csak attól fogadj el, aki már most ott van, ahová Te még jelenleg tartasz! Üres kútból nem lehet vizet húzni.”

 

 

 

 

 
Mostantól megválaszthatod autófóliázó tanfolyamaid helyszínét, amely egyrészt lehet Magyarországon, Budapesten a Thomy® Folia szakműhelyében vagy a Kanári – szigeteken, Fuerteventura-n, a Thomy® Fuerte szakműhelyében.

 

Kösd össze a nyaralásod és közben tanulj 1 vagy akár több autófóliázó új szakmát!

Fuerteventura-n nem kell korán kelned, mert a Nap is csak 7:45-kor kel, viszont a 9-16 óráig tartott foglalkozásainkat követően még 6 órát tölthetsz a családoddal vagy életed párjával az Atlanti óceán csodálatos partjainál, mert itt a nap csak 21:50 körül megy aludni.
Használd ki ezt a világon egyedülálló lehetőséget!
Egyszerre nyaralhatsz és tanulhatsz ott, ahol az év 300 napján verőfényesen süt a Nap és évente 1x-2x van csapadék. A hőmérséklet télen nyáron egyaránt éjjel 17-nappal árnyékban 24℃. Az Atlanti óceán pedig 18-24℃. Ideális környezet egy új szakma elsajátítására kikapcsolódásra, relaxálásra, aktiv pihenésre valamint családod nyaralására. 
Amennyiben a nyaralással egybekötött kurzusainkat választod, akkor azokat 4 nyelven tartjuk, tehát Fuerteventura-n nem csak magyar tanulók képzésével foglalkozunk, hanem a magyaron kívül, angol, spanyol valamint német tanulókat is felveszünk iskolánkba!
A fent feltüntetett legközelebbi szabad időpontokban foglald le helyed e-mail-ben a nyaralással egybekötött szakmai képzésekre, melyeken szállást is biztosítunk apartmanjainkban (thomyfolia@thomyfolia.hu)! 
 

Néhány gondolat tőlem - neked, csak úgy:

Én nagyon szeretek dolgozni, mert szeretem a munkámat. A munkám a hobby-m. A munka nem egy feltétlenül rossz dolog, sőt. Hogyha a hobby-d lesz a munkád, akkor neked sem kell soha többé dolgozod.

 

Amikor elkezdtem fóliázni, akkor még nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz. Azóta viszont kiderült, hogy kellő kitartással, alázattal, maximalizmussal, szakma iránti szeretettel számomra sem létezik a lehetetlen. Mindent el tudtam érni, amit csak megálmodtam. Minden akadályt le tudtam küzdeni.Hazudnék ha azt mondanám, hogy könnyű volt. Egyáltalán nem volt könnyű. Hogyha valaki abban a tévhitben van, hogy könnyű pénzkereset lenne a fóliázás, akkor nagyon téved, mert akkor mindenki ezt csinálná. Szerencsére működik a természetes szelektáció, amelyet a tanfolyamainkon is nagyon jól látok.

 

 

A Thomy Folia által szerkesztett oldalakon található minden anyag a szerzői jog védelme alatt áll. Másolásuk törvénybe ütköző cselekedet, melynek minden esetben a következménye, hogy eljárást, kártérítés- és szerzői jogdíj megfizetést von maga után.

Más holnapokon való közzétételükhöz a szerző hozzájárulása szökséges. A honlap design-ja képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért az külön is védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás gyűjteményes műnek számít, és akkor is megilleti a védelem, ha egyes részei, összetevői egyébként nem részesülhetnének védelemben.
Részben illetve teljes másolásuk törvénybe ütköző cselekedet.
Következménye: minden esetben eljárást,- kártérítés valamint a szerzői jogdíj megfizetése.
A weboldal használatával a felhasználó automatikusan elfogadja a felhasználási feltételeket.
A tartalom fent jelzett módon történő felhasználás alapján keletkező díjfizetési kötelezettség elmulasztása esetén, felhasználó vállalja az ezzel járó jogi,- és anyagi következményeket.
A szerzői jogdíj mértéke a felhasznált tartalomtól függően, aloldalanként 100,000 Ft. + áfa.